Registreren

Wat is Mijn Tunnel?

Via Mijn Tunnel kun je je aanmelden voor SMS- of e-mail-alerts over stremmingen in de tunnel. Zo blijf je altijd op de hoogte.

 

 

Aanhef *

* Verplicht veld

 

Mijn Tunnel

Persoonlijke gegevens die je aan N.V. Westerscheldetunnel verstrekt, worden vastgelegd in de database van N.V. Westerscheldetunnel. Deze gegevens worden door ons gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie- en promotiecampagnes met betrekking tot onze producten en diensten. Je beschikt over inzage-, correctie- en verwijderingsrecht. Indien je persoonsgegevens aan ons hebt verstrekt, kun je ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Dit verzoek kun je indienen door een e-mail te sturen naar info AT westerscheldetunnel DOT nl.

 

Wij verstrekken de door jou verstrekte (persoons)gegevens niet aan andere partijen, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst of om aan een wettelijke verplichting te voldoen.

 

SMS- en e-mail-alerts

N.V. Westerscheldetunnel biedt SMS- en e-mail-alerts aan waarmee geïnteresseerden geïnformeerd worden over nieuws en beschikbaarheid met betrekking tot de Westerscheldetunnel en de Sluiskiltunnel. Je gegevens worden alleen met expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Je kan je op ieder moment uitschrijven voor de SMS- en e-mail-alerts via Mijn Tunnel op onze website.

Actuele verkeersinformatie
Your browser does not support SVG