App

Ontvang onze verkeersmeldingen wanneer jij ze nodig hebt!

Wil je op de hoogte blijven van de actuele verkeerssituatie op het tracé van de Westerscheldetunnel en de Sluiskiltunnel? Download dan onze gratis app WST Verkeer. Naast actuele verkeersinformatie vind je in de app onder andere ook een overzicht van de geplande werkzaamheden. Zo zie je via de app altijd of de tunnel beschikbaar is.


Notificaties

In de app kun je bij instellingen zelf je dagen en tijden instellen. Zo ontvang je alleen pushberichten op momenten dat het jou uitkomt. Rijd je alleen op woensdag door de Westerscheldetunnel? Dan ontvang je alleen op woensdag pushberichten. Ook voor de Sluiskiltunnel kun je zelf de tijden en dagen aanpassen.

  

Let wel op: over de Westerscheldetunnel communiceren we meer dan over de Sluiskiltunnel. Dit komt omdat bij een afsluiting van de Sluiskiltunnel verkeer omgeleid kan worden via de brug bij Sluiskil. Kortdurende afsluitingen worden niet gemeld. Dit wordt ter plaatse gecommuniceerd via de informatieborden langs weg. Langdurige afsluitingen communiceren we wel.


SMS en e-mail

Naast pushberichten kun je ook sms en e-mail berichten ontvangen over stremmingen. Heb je onze app, maar ben je ook nog geabonneerd op onze SMS-alerts? Zet die dan uit door in te loggen bij Mijn Tunnel. Dan ontvang je geen dubbele en onnodige berichten meer.

Actuele verkeersinformatie
Your browser does not support SVG